Vasco Design Radiatoren

Wooncomfort is een behaaglijk gevoel in een inspirerende leefomgeving. Daar waar design, interieur en architectuur in elkaar overvloeien. Zowel nieuwbouw als renovatie vraagt om duurzame verwarming die gezien mag worden. Met eigentijdse technologie en een doordachte vormgeving creëert Vasco innovatieve radiatoren die zich naadloos mengen in elk interieur. Innoveren is één van de sleutelwoorden tot het succes van Vasco. Zo wordt er voortdurend gezocht naar alternatieve materialen, vernieuwende designs en nieuwe productiemethodes.

Vasco stalen designradiator
Vasco aluminium designradiator

Afspraak maken Offerte aanvragen Brochure bekijken

Vasco STALEN Designradiator

Vasco staalradiatoren verenigen een optimaal, eigentijds warmtecomfort met een doordachte vormgeving. Elke collectie is een unieke demonstratie van warmte op haar efficiëntst én op haar mooist, geschikt voor elke toepassing. Stuk voor stuk zijn het meesterwerkjes van technisch vernuft en creativiteit, bekroond met veel internationale designprijzen. Ervaren technici, innovatieve ontwerpers en wetenschappelijke specialisten creëren samen oplossingen waarin de details het verschil maken. Staalradiatoren die zich steeds weer onderscheiden door hun zuivere vormgeving en gebruiksgemak.

Vasco Aluminium Designradiator

Fluisterstille warmte
Je wilt warmte, geen geluid. thermic bied je de eerste aluminium designradiator die gegarandeerd stil is. Hoe dat kan? Een gepatenteerd perssysteem houdt de radiator vrij van interne spanningen. geen interne spanningen wil zeggen: geen geluid. Een na uitgebreid testen verzekeren onze technici u ook het volgende: elke geperste verbinding is absoluut lekvrij.

3 maal energiebesparend

Met de hoge energieprijzen wil uw klant maximaal besparen. met een Thermic aluminium designradiator bijvoorbeeld.
hoe werkt dit?

  • door snel te reageren op temperatuurschommelingen
    De aluminium radiatorkern bevat slechts 2 liter water, tegen 10 liter voor een klassieke radiator. Daarom reageert hij sneller op wat de thermostaat hem vraagt.
  • door maximale warmteafgifte
    De warmteafgifte is dankzij het gebruik van gelakt aluminium maximaal, ook bij lage temperaturen. En een lage watertemperatuur betekent ook weer minder energieverbruik.
  • met aangename stralingswarmte
    De combinatie van convectie- en stralingswarmte zorgt voor een comfortabale warmte. Hierdoor zetten veel gebruikers de thermostaat al snel een graadje lager.

Tel deze 3 eigenschappen op en je bespaart al snel 15% – 20% energie met de Thermic aluminium designradiator