Home » Koeling » Airconditioning

AIRCONDITIONING

Wil je een systeem dat zowel kan verwarmen in de winter als koelen in de zomer, dan zijn onze Fujitsu AircoHeaters een goede oplossing. AircoHeaters zijn ideaal voor ruimtes waar niet continu verwarmd moeten worden, bijvoorbeeld slaapkamers, een kantoor, een atelier, een wintertuin of een zolder. Op warme zomerdagen kun je deze ruimtes ook koelen. Wij bieden verschillende modellen en vermogens en kun je kiezen uit een scala van bedieningen.

Dankzij het Fujitsu invertersysteem wordt het vermogen continu bijgeregeld waardoor het elektriciteitsverbruik met ca. 50% vermindert. Bij -10°C zijn onze A-label AircoHeaters bovendien niet te verslaan op geleverd warmtevermogen.

Met een Fujitsu multi split systeem kun je zelfs tot 8 AircoHeaters aan 1 warmtepomp buitenunit koppelen. Zo kun je in de zomer of in de winter, het volledige binnenklimaat van de woning regelen.

Hoog-aan-de-wandunits
Vloer-plafond units
Cassette units
Inbouwunits
Merken die wij leveren

Afspraak maken Offerte aanvragen

Hoog-aan-de-wandunits

Fujitsu ‘hoog aan de wand’ AircoHeaters koelen of verwarmen op uiterst energiezuinige wijze elke ruimte en houden de binnenlucht bovendien gezond. Maak een keuze uit 5 modellen, elk beschikbaar in verschillende vermogens.

Vloer-Plafond units

Fujitsu vloer en plafond AircoHeaters koelen en verwarmen op uiterst energiezuinige wijze en bieden een aangenaam comfort. Vloer units zijn ideaal als het verwarmen belangrijker is dan koelen, omdat montage net boven de vloer zorgt voor een optimale verspreiding van de warme lucht.

Cassette units

Dankzij de invertertechnologie van Fujitsu kan een cassette unit, vanaf het plafond, de ruimte comfortabel koelen of verwarmen tot in het verste hoekje. De unit zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de temperatuur en luchtstroom over de volledige ruimte, waardoor het comfort optimaal is. 

INBOUWunits

Fujitsu Inbouw AircoHeaters combineren minimalisme, comfort en energiezuinigheid. Via discrete roosters wordt de warme of koele lucht vrijwel geruisloos verspreid. De units kunnen geplaatst worden in een verlaagd plafond, in een valse wand of gipsplaten omkasting (onder het plafond), en zelfs in het timmerwerk. Sommige modellen zijn verkrijgbaar met het interactief Slim Duct rooster.

MERKEN DIE WIJ OOK LEVEREN

Fujitsu
LG
Mitsubishi
Daikin
Verwarming icoon
Sanitair icoon
Duurzaam icoon
Riolering icoon
Koeling icoon
Ventilatie icoon