Home » Over Installatieservice Kunst

OVER ONS

Installatieservice Kunst V.O.F. is opgericht in 1980, om precies te zijn op 15 januari van dat jaar. De begin jaren waren niet zo rooskleurig als dat we dachten. Door een te kort aan opdrachten zijn veel installatiebedrijven failliet gegaan. Maar wij waren vastberaden om er een goed en gezond bedrijf van te maken. Zo hebben wij in het begin veel ervaring opgedaan door bij andere installatiebedrijven te werken. Na een lange dag, werd er met het telefoonboek op schoot in de avonduren gebeld voor werk of onderhoud. We zijn zelfs van huis naar huis gelopen om particulieren te informeren over Installatieservice Kunst.

Familiebedrijf Kunst Heteren

Via een collega hoorden wij over een organisatie van het gasbedrijf GGR (GSV Gasservice Vierstromenland) dat een onderhoudsafdeling wilde starten. Dit was onze kans! Wij hebben ons hier gemeld en kregen toen tweehonderd klanten in ons bestand. Dit was de kans die we nodig hadden om van Installatieservice Kunst een  mooi bedrijf te maken. Onze klanten was dusdanig tevreden dat onze naam snel circuleerde. Inmiddels hebben wij meer dan drieduizend gastoestellen in onderhoud.

Ook kregen we meer verschillende, grote opdrachten. Projecten zoals; Hotel de Branding, vluchtelingen centra’s, Rijnstate ziekenhuis enz… ons bedrijf groeide! Wij hebben twintig jaar gewerkt aan de Dorpsstraat in Heteren. Maar in 2000 hebben wij ons bedrijf doorgegeven aan onze zoons, die er direct de schouders onder zetten. 

Nieuwbouw WEERBROEK IN HETEREN

Vele nieuwe opdrachten werden op deze manier binnengehaald. In 2004 zijn onze zoons begonnen aan de nieuwbouw aan de Weerbroek in Heteren. Op 13 maart 2006 is het bedrijf verhuisd van de Dorpsstraat naar de nieuwe locatie op de Weerbroek in Heteren. Dit is een mijlpaal voor Installatieservice Kunst en geeft ons bedrijf de mogelijkheid verder te groeien en nieuwe markten en producten te verkennen. 

Ondertussen zijn er ook de nodige diploma’s gehaald door de ‘nieuwe’ eigenaren om het bedrijf met veel kundigheid en vakmanschap te kunnen leiden. Het bedrijf is gegroeid met een naam die in de wijde omgeving garant staat voor goede service, hoge kwaliteit, ruime ervaring en vakmanschap.

Verwarming icoon
Sanitair icoon
Duurzaam icoon
Riolering icoon
Koeling icoon
Ventilatie icoon