Home » Ventilatie

VENTILATIE EN LUCHTBEHANDELING

De wereld van ventilatie- en luchtbehandelingsystemen is constant in beweging. De vraag naar betrouwbare en innovatieve oplossingen wordt telkens groter. Ventilatie of luchtbehandeling van een bepaalde ruimte of kamers in huis, maakt het gebruik immers aangenaam en is zelfs in sommige gevallen verplicht.

Of het nu gaat om koeling, verwarming, filtering, afzuiging, bevochtiging of ontvochtiging; voor alle ongewenste luchttechnische omstandigheden die zich voordoen heeft Installatieservice Kunst een passende oplossing. Dat zorgt voor tevreden personeel, geen klachten meer over hitte, koude, tocht, onaangename geuren e.d. En dit alles volgens de laatste Arbo normen en richtlijnen.

Hoe je ook woont, waar je ook werkt, goede ventilatie is altijd belangrijk. Kunst weet dit als geen ander en biedt daarom voor vele toepassingen de juiste ventilatie-oplossing.

Afspraak maken
Ventilatie met warmteterugwinning-Zehnder

WARMTE
TERUGWIN INSTALLATIE

Er wordt evenveel verse lucht toegevoerd als gebruikte lucht afgevoerd.

Meer informatie
Mechanische Ventilatie-Zehnder

MECHANISCHE VENTILATIE

Gebruikte lucht wordt mechanisch afgezogen én er wordt verse lucht mechanisch naar binnen geblazen.

Meer informatie
Dakventilator-Zehnder

DAK- EN kanaal VENTILATOREN

Zorgt ervoor dat de ventilatie binnen uw huis goed is waardoor vervuilde lucht niet in huis blijft hangen.

Meer informatie

Voor een gezond en comfortabel binnenklimaat

Waar gewoond wordt, wordt geleefd, gekookt en gedoucht. Allemaal bronnen van vocht. Maar om toch een gezond binnenklimaat te kunnen garanderen, is goede woningventilatie belangrijk. Of je nu op zoek bent naar een design badkamerventilator, een plafondventilator voor je slaapkamer of je bent op zoek naar informatie over de mogelijkheden van complete woningventilatiesystemen, bij Installatieservice Kunst ben je aan het juiste adres.

Ventileren van levensbelang

Woningen worden in de loop der jaren telkens meer en meer geïsoleerd. Dit is natuurlijk een goed teken, we zijn dan ook met zijn allen verantwoordelijk voor het milieu en we kunnen d.m.v. isolatie energieverspilling tegengaan. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Maar de keerzijde van de medaille is dat in een goed geïsoleerde woning geen luchtcirculatie is. Je kunt wel nagaan dat dit de kwaliteit van de lucht niet ten goede komt. Het is zelfs ongezond. Goede ventilatie is daarom dé oplossing!

Verwarming icoon
Sanitair icoon
Duurzaam icoon
Riolering icoon
Koeling icoon
Ventilatie icoon