Home » Duurzaam » Warmtepompboiler

WARMTEPOMPBOILER

De warmtepompboiler is een uitermate geschikt alternatief voor het tapwater van de cv-ketel. De warmtepompboiler haalt zijn warmte uit de buitenlucht, hiermee wordt het water opgewarmd. Het apparaat is duurzaam en energiebesparend. Goed voor het milieu als jouw portemonnee.

Afspraak maken Offerte aanvragen
Explorer V4 Warmtepompboilers
Fujitsu

Explorer V4 warmtepompboilers

Met een Explorer V4 boiler met geïntegreerde warmtepomp kun je gehele jaar genieten van sanitair warm water met een beter rendement dan een HR ketel.

Het toestel beschikt over tal van innovatieve functies en is compatibel met zonne-energie en solo ketels.

Auer Edel Warmtepompboiler
Auer

AUER EDEL warmtepompboilers

De Auer Edel Water (welke je kunt aan sluiten op de retour van de vloer CV ) is een efficient en zeer stille warmtepompboiler.

Deze boiler is tevens de enige warmtepompboiler die werkt op de retour van de vloerverwarming. Er zijn dus geen aansluitingen van ventilatie buizen nodig.

WAT ZIJN WARMTEPOMPBOILERS?

Een warmtepompboiler gebruikt de warmte uit de lucht in de omgeving, hiermee verwarmt deze het water van een woning. Het is een ideale combinatie van een elektrische boiler en een lucht-water warmtepomp.

De warmtepompboilers verwarmen water tot hoge temperaturen. Het jaarlijkse rendement bij energie bij het opwekken van warm tapwater kan wel oplopen tot 500%. De boilers zijn klimaatvriendelijk. De efficiënt ontworpen modellen in onze collectie zijn zo vormgegeven dat ze weinig ruimte innemen. Zo is er voor iedere woning een gepaste oplossing te vinden.

Wanneer is warmtepompboiler interessant?

  • Grote gezinnen of grote warmtebehoefte
    Met een warmtepompboiler kun je op meerdere plaatsen tegelijk warm water afnemen. Afhankelijk van je verbruik zijn er boiler vaten van hele grote volumes beschikbaar.
  • Bestaande woning en/of geen zin in grote werkzaamheden
    De installatie van een warmtepomp is zeer eenvoudig. Het toestel werkt op elektriciteit. Je hoeft het simpelweg de stekker in het stopcontact te steken.
  • Als je zonnepanelen hebt
    Zonnepanelen kunnen aangesloten worden op je warmtepompboiler. De elektriciteit die je nodig hebt voor dit soort boiler, wordt dan op een groene, duurzame manier geleverd.