Home » Verwarming » Radiatoren (Design)

RADIATOREN (DESIGN)

Wooncomfort is een prettig gevoel in een sfeervolle omgeving, Waar design, interieur en architectuur in elkaar overlappen. Zowel nieuwbouw als renovatie vraagt om duurzame en bijzondere verwarming die gezien mag worden.

Een uitgebreid assortiment A-merken, kwalitatief hoogstaande producten, voor zowel de lagere als de hogere prijsklassen: radiatoren (design), badkamerradiatoren, plaatstaalradiatoren, vloerverwarming en wandverwarming. Alles is mogelijk.

Afspraak maken Offerte aanvragen

Vasco design radiator

Vasco creëert innovatieve radiatoren die zich naadloos integreren in elk interieur.

Meer informatie
Radiator-Thermrad

THERMRAD Radiator

Thermrad paneelradiatoren zijn hoogwaardige, hebben een strakke afwerking, prachtige laklaag en een hoog vermogen.

Meer informatie

Jaga Design Radiator

Jaga staat voor stijlvol en verantwoord verwarmen. Met een ruim assortiment energiezuinige radiatoren en convectoren.

Meer informatie

ZEHNDER DESIGN Radiator

Zehnder is een toonaangevende fabrikant van comfortabele en energiezuinige radiatoren.

Meer informatie

Fluisterstille warmte

Een aluminium designradiator die gegarandeerd stil is? Dat word bereikt door een gepatenteerd perssysteem welke de radiator vrij van interne spanningen. Geen interne spanningen wil zeggen: geen geluid. Na uitgebreid testen verzekeren wij je ook het volgende: elke geperste verbinding is absoluut lekvrij.

Tijdloos karakter

Een ingetogen neutrale vormgeving maakt het mogelijk dat radiatoren (design) in elk interieur tot hun recht komen: een strak minimalistische ruimte, een high-tech kantoor, een gezellige huiskamer of een klassiek historisch gebouw. Design dat opvalt door zijn soberheid, een tijdloze uitstraling. Een absolute noodzaak voor producten die gedurende lange tijd in een interieur aanwezig zijn.

“Een aluminium radiator is 3 maal energiebesparend”

Met de hoge energieprijzen wil een klant maximaal besparen, met een aluminium designradiator bijvoorbeeld.

Hoe werkt dit?

  • Door snel te reageren op temperatuurschommelingen
    De aluminium radiatorkern bevat slechts 2 liter water, tegen 10 liter voor een klassieke radiator. Daarom reageert deze sneller op wat de thermostaat vraagt.
  • Door maximale warmteafgifte
    De warmteafgifte is dankzij het gebruik van gelakt aluminium maximaal, ook bij lage temperaturen. En een lage watertemperatuur betekent ook weer minder energieverbruik.
  • Met aangename stralingswarmte
    De combinatie van convectie- en stralingswarmte zorgt voor een comfortabale warmte. Hierdoor zetten veel gebruikers de thermostaat al snel een graadje lager.

Hoe zit het met corrosie?

Om er voor te zorgen dat inwendige corrosie niet in radiatoren voorkomt, moet worden vermeden dat zuurstof in de installatie kan dringen. Zowel bij ontwerp, montage en bediening van de installatie wordt hiermee rekening gehouden. Zo bevelen wij aan onze radiatoren enkel in goed gesloten installaties te gebruiken. De nood om regelmatig te ontluchten of om regelmatig water bij te voegen, wijst op gebreken in de installatie en vereist een technische controle door Installatieservice Kunst.