Home » Ventilatie » Warmte terugwin installatie

WARMTE TERUGWIN INSTALLATIE

Het is vanzelfsprekend dat een goede luchtkwaliteiteen belangrijke bijdrage levert aan een gezonde en prettige leefomgeving. De toevoeging van warmteterugwinning maakt het bovendien erg energiezuinig.

Afspraak maken Offerte aanvragen
Ventilatie met warmteterugwinning-illustatie

Ventilatie met warmteterugwinning (WTW)

Met ventilatie met warmteterugwinning (WTW ventilatie) wordt evenveel verse lucht toegevoerd als gebruikte lucht afgevoerd. Verse lucht wordt toegevoerd in woon- en slaapkamers en gebruikte lucht wordt afgezogen in de keuken, de badkamer en het toilet. Doordat de luchtstromen mechanisch worden geregeld kan er een continue luchtverversing gegarandeerd worden. Voornamelijk in de luchtdichtere woningen is goede ventilatie van wezenlijk belang. Een goede luchtkwaliteit levert een belangrijke bijdrage aan een gezonde en prettige leefomgeving voor de bewoners. De toevoeging van warmteterugwinning maakt het bovendien erg energiezuinig.

Zeer geschikt voor toepassing in zowel nieuwbouw als bestaande bouw en met verschillende luchtcapaciteiten (range beschikbaar tot 600 m3/h). De nieuwste technieken maken het mogelijk de units te combineren met diverse bedieningen en/of via een app. Tevens is het mogelijk om het systeem uit te breiden met centrale luchtverdeling of filter-oplossingen voor fijnstof.

Wij leveren o.a. deZE merken

Ventilatie met warmteterugwinning-Zehnder
Logo Zehnder
Ventilatie met warmteterugwinning-Orcon
Logo Orcon
Ventilatie met warmteterugwinning-Duco
Logo Duco
Ventilatie met warmteterugwinning-Itho Daalderop
Logo Itho Daalderop