Home » Verwarming » Centrale verwarming

CENTRALE VERWARMING

Je bent op zoek naar een nieuwe CV-installatie. Wij bieden je alle mogelijkheden en staan klaar met de juiste informatie. Voor een nieuwe, vervanging of uitbreiding van een installatie moet vooraf goed nagedacht worden hoe de installatie er uiteindelijk uit moet komen te zien. De installatie zelf is een grote klus, maatwerk, ervaring en vergt vakmanschap. Bij ons kun je daarop rekenen want samen nemen wij belangrijke zaken door zoals:

  • Type installatie (gas of zonne-energie of allebei)
  • Capaciteit (afhankelijk van de inhoud en de isolatiewaarde van uw woning)
  • Type radiatoren (standaard of design radiatoren)
  • Type thermostaat (standaard of zelfdenkende klokthermostaat)
Afspraak maken Offerte aanvragen

NEFIT

Nefit zet de trend voor duurzame warmteoplossingen. De TrendLine is de stilste HR-ketel ooit gemaakt. Zijn sterke, veilige mantel vormt een effectieve barrière, waardoor je verzekerd bent van rust.

Meer informatie

REMEHA

Remeha biedt verschillende cv-ketels zodat er voor ieder huishouden een perfecte ketel is die afgestemd op jouw wensen en woonsiuatie. Met een Remeha cv-ketel kies je voor innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Meer informatie

VAILLANT

Een Vaillant HR-ketel biedt totaalcomfort in verwarming én warm water. Dankzij slimme technieken en slijtvaste materialen voldoet dit toestel aan de hoogste eisen.

Meer informatie

ITHO DAALDEROP

Itho Daalderop biedt een assortiment innovatieve cv-ketels, die zijn ontwikkeld met oog op de wensen van morgen: comfort én duurzaamheid in één.

Bekijk brochure