JAGA Design Radiatoren

Jaga staat voor stijlvol en duurzaam verwarmen. Met een ruim assortiment energiezuinige radiatoren en convectoren biedt Jaga een oplossing voor elk verwarmingsvraagstuk.

Afspraak maken Offerte aanvragen

Wandradiatoren

De koudste plek in een ruimte is de beste plek om een radiator op te hangen. Meestal is dit tegen een buitenmuur of onder een raam. Deze plaats garandeert de beste warmtespreiding. Daarom hebben wij een breed assortiment aan wandradiatoren, vrijstaande radiatoren en inbouwmodellen. Informeer naar de vele mogelijkheden.

WAND INBOUW RADIATOREN

Ook voor wand inbouw verwarming heeft Jaga volop keus. Alles is mogelijk zolang boven en onder de inbouw radiator maar voldoende ruimte is voor ventilatie. Onopvallend in een wand, achter een aanbouwmeubel of mooi in een nis; de inbouwoplossing van Jaga voelt zich overal thuis.

CONVECTOREN

Een convector kan verwarmen in de winter én koelen in de zomer. Ze zijn zowel als inbouw als wandmodel beschikbaar. Tevens zijn de connectoren superstil. De convectoren zijn geschikt voor aansluiting op laagtemperatuursystemen zoals warmtepompen, zonne-energiesystemen en condensatieketels.

CONVECTORPUTTEN

Een convector verzonken in de vloer blijft de ideale oplossing als hoofdverwarming van de woonruimte. Met de ondiepe Mini Canal Hybrid bieden wij dé oplossing van de toekomst, zonder de nadelen van zo’n diepe bak uit het verleden. Een onopvallende, maar zeer doeltreffende oplossing voor een behaaglijk binnenklimaat.

VRIJSTAANDE RADIATOREN

Voor ruimtes met grote glaspartijen en lage vensterbanken zijn vrijstaande radiatoren dé oplossing. Er zijn zelfs vrijstaande modellen beschikbaar met een hoogte van maar 8 centimeter, waardoor het uitzicht naar buiten niet verstoord wordt. De radiatoren zijn leverbaar in allerlei kleuren, waardoor je de ruimte kunt voorzien van een persoonlijke touch.

DESIGN RADIATOREN

De designradiatoren van Jaga geven warmte en kleur aan elke ruimte en elk interieur. Ze doorbreken het traditionele denken en verrassen al decennialang met vernieuwde concepten, zowel op technisch als esthetisch vlak. Door de bijzondere vormgeving en de grote hoeveelheid uitvoeringen in verschillende kleuren en afmetingen is de keuze enorm. Met Jaga designradiatoren creëer je sfeer in woonkamer, slaapkamer, badkamer en keuken.