Home » Verwarming » Centrale verwarming » Vaillant

VAILLANT

Zoek je een oerdegelijke en zuinige hr-ketel waarvan je jarenlang kunt genieten? Dan is Vaillant een uitstekende keuze: doordachte degelijkheid, energiebesparend en Zorgeloos comfortabel. Een Vaillant hr-ketel biedt totaalcomfort in verwarming én warm water. Dankzij slimme technieken en slijtvaste materialen voldoet dit toestel aan de hoogste eisen.

De HR-ketels van Vaillant hebben een ingebouwde warmhoudfunctie. Die garandeert je snel een eindeloze stroom warm water. Daarbij blijft de temperatuur uiterst stabiel.

Afspraak maken Offerte aanvragen

VAILLANT ECOTEC PLUS

Onze toestellen staan voor Duitse degelijkheid, hoog rendement, totaal comfort, doordachte techniek en eenvoudige bediening. Vaillant investeert veel in onderzoek en innovatie. Zo is de nieuwste generatie toestellen zuiniger en schoner dan ooit. Wie kiest voor Vaillant, kiest voor duurzaam. Omdat Vaillant vooruit denkt.

Betrouwbaar
De HR-ketels van Vaillant zijn het resultaat van 135 jaar innovatie. Inmiddels zijn er meer dan 3 miljoen Vaillant HR-ketels geproduceerd, dus bewezen betrouwbaarheid.

Energiebesparend
In vergelijking met traditionele cv-ketels kun je tot wel 25% besparen op jouw gasverbruik. De HR-ketels van Vaillant halen namelijk ook de warmte uit de verbrandingsgassen. Daarom hebben alle HR-ketels van Vaillant het HR 107 label behaald wat staat voor het hoogst mogelijke rendement. De besparing kan dankzij het hoge rendement van de ecoTEC plus, wel oplopen tot € 750,- gedurende de levensduur. Het zeer hoge rendement wordt bereikt dankzij onder andere een zuinige A-labelpomp en zeer laag standby verbruik.

“De oerdegelijke ecoTEC plus”

Groot comfort
Met de HR-ketels van Vaillant heb je snel jouw huis op temperatuur en beschik je over veel warm water uit de kraan. Hoe snel en hoeveel warm water je ook wenst, Vaillant heeft met zijn uitgebreide portfolio HR-ketels altijd een passende oplossing. Beginnend bij een ruime 11 liter per minuut tot wel 31 liter per minuut om een groot bad in minder dan 4 minuten te vullen.

Eenvoudige bediening
De Vaillant HR-ketels zijn voorzien van een groot blauw verlicht display. Hierop kan eenvoudig de status van de HR-ketel worden uitgelezen. Om het maximale rendement uit uw HR-ketel te halen kiest u ook voor een Vaillant calorMATIC thermostaat, mooi vormgegeven en eenvoudig te bedienen.

Comfort voor iedereen
Voor elke warmtebehoefte heeft de ecoTEC plus een passend antwoord. Of je nu een waterbesparende douchekop hebt of een 2-persoonsbad, de ecoTEC plus is beschikbaar in de comfortklassen CW 3, 4, 5, 5+ en 6. De 5+ biedt een royale 18 l/min en met de CW 6 vul je het ligbad zelfs al tijdens het tandenpoetsen.

CalorMATIC 370
Een moderne zwarte programmeerbare kamerthermostaat die de hoogste eisen stelt aan bedieningscomfort. Voorzien van een groot display waarop één oogopslag de gewenste en actuele temperatuur kunt aflezen.

PRIJZEN

Vaillant EcoTEC plus 25-32 tapklasse CW4

Vaillant EcoTEC plus 30-36 tapklasse CW5

€ 2500,00

€ 2610,00

Vaillant EcoTEC plus 25-32 tapklasse CW4

€ 2500,00

Bekijk brochure

Vaillant EcoTEC plus 30-36 tapklasse CW5

€ 2610,00

Bekijk brochure

MEERPRIJS

Klokthermostaat Modulerend of aan/uit (universeel)
Kamerthermostaat Modulerend

€ 205,00
€ 80,00

Klokthermostaat Modulerend of aan/uit (universeel)
€ 205,00
Kamerthermostaat Modulerend
€ 60,00

MINDERPRIJS

Expansievat
Dakdoorvoer + Loodslabplan

€ – 30,00
€ – 110,00

Expansievat
€ – 30,00
Dakdoorvoer + Loodslabplan
€ – 110,00

Alle prijzen zijn inclusief BTW