REMEHA

Remeha biedt verschillende cv-ketels zodat er voor ieder huishouden een perfecte ketel is die afgestemd op ieders wens en woonsiuatie. Met een Remeha cv-ketel kies je voor innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid. In Nederland én in Europa is Remeha de afgelopen tachtig jaar uitgegroeid tot een vooraanstaande fabrikant. Met een Remeha cv-ketel zit je er voor jaren weer warm bij.

Remeha Tzerra
Remaha Calenta
Prijzen

Afspraak maken Offerte aanvragen

REMEHA TZERRA

Met de Tzerra en Tzerra Plus brengt Remeha dé standaard in kwaliteit.
Door hoogwaardige, geprefabriceerde en vooraf geteste basiscomponenten, is de Tzerra (Plus) een zorgeloze ketel voor een nog hogere betrouwbaarheid. Gewoon de beste kwaliteit die je kunt krijgen!

De revolutionaire, in Nederland ontwikkelde én geproduceerde, Tzerra (Plus) is extreem klein en groots in prestaties. Bewezen Remeha techniek gebundeld in een uniek innovatief concept. Het beste van twee werelden tegen een scherpe prijs.

Extreem klein, groots in prestaties
De Tzerra (Plus) is een combiketel voor verwarming en warm water. Er zijn drie Tzerra en Tzerra Plus uitvoeringen in oplopende klassen. Welke het beste bij je past, hangt af van de woning en hoeveel warm water je verbruikt. Heb je bijvoorbeeld een stortdouche, dan stel je daar waarschijnlijk hogere eisen aan. Maar of je nu een appartement of een vrijstaande woning heeft, Tzerra (Plus) is dé ketel voor jou.

Bijna overal te plaatsen
Het grote voordeel van deze Remeha ketel is dat hij bijna overal in huis te plaatsen is. De Tzerra (Plus) is zo klein dat hij zo nodig in een keukenkastje past, in dat ene hoekje onder de trap of in de badkamer.

Anders en beter
Alle belangrijke technieken zijn geïntegreerd in vooraf geteste basiscomponenten. Met als resultaat een ketel van uitzonderlijke kwaliteit, waarin de kans op storingen tot een absoluut minimum is beperkt.

Wanneer de Tzerra (Plus) service nodig heeft, kan uw installateur deze door de eenvoudige goed toegankelijke opbouw snel oplossen. En een service melding van de ketel kun je ook aflezen op de iSense of qSense thermostaat.

REMEHA CALENTA

De remeha Calenta is de meest doordachte cv-ketel ooit.
Voorzien van innovatieve techniek, een uitgekiend ontwerp en tal van praktische details die hem uiterst onderhoudsarm én servicevriendelijk maken. De Calenta-serie behoort dan ook tot de modernste en zuinigste HR-ketels op de markt. De Remeha Calenta is een ketel in de hogere prestatieklasse die, al naar gelang de eisen die je aan jouw warmte- en warmwatercomfort stelt, leverbaar is in de uitvoering die het beste bij jou past.

“Hypermodern en zeer energiezuinig”

De ultieme warmwaterbron voor de echte levensgenieter
Is de Calenta CW5 al een zeer krachtige HR-ketel met een extreem hoog jaargebruiksrendement op tapwater, het nieuwste Calenta-topmodel van Remeha is de CW6. Een ketel die met gemak een zeer royale woning verwarmt, maar ook een overvloed aan warm water produceert: maar liefst 23,3 liter per minuut op badtemperatuur van 40°C. Je vult dus in ruim 5 minuten een compleet ligbad!

Het geheime wapen van de Calenta CW6 is de ingebouwde 40 liter oplaadboilercassette, waarin op zeer efficiënte wijze warm water wordt opgeslagen dat direct kan worden afgetapt. Daardoor zijn de prestaties van de Remeha Calenta qua comfort vergelijkbaar met die van een soloketel met een groot, afzonderlijk boilervat dat een veelvoud van de ruimte inneemt.

Capaciteit voor 2 badkamers
De Calenta CW6 is de ultieme oplossing voor de echte levensgenieter, die wil beschikken over een vrijwel onuitputtelijke warmwaterbron met voldoende capaciteit voor twee badkamers, of een zeer luxe badkamer met bijvoorbeeld een riante stortdouche.

PRIJZEN

REMEHA TZERRA ACE-MATIC CW4 (NIEUWSTE ACE SERIE)

REMEHA TZERRA ACE-MATIC CW5 (NIEUWSTE ACE SERIE)

REMEHA CALENTA CW5

REMEHA CALENTA ACE CW6 INCL. KLOKTHERMOSTAAT

2345,00

€ 2470,00

€ 2800,00

€ 3390,00

Remeha Calenta CW5

€ 2800,00

Bekijk brochure

Remeha Calenta ACE CW6 incl. klokthermostaat

€ 3390,00

Bekijk brochure

Remeha Tzerra ACE-MATIC CW4 (Nieuwste ACE serie)

€ 2345,00

Bekijk brochure

Remeha Tzerra ACE-MATIC CW5 (Nieuwste ACE serie)

€ 2470,00

Bekijk brochure

MEERPRIJS

Klokthermostaat Modulerend of aan/uit (universeel)
Klokthermostaat Remeha eTwist
Klokthermostaat Remeha I-sense 
Kamerthermostaat Modulerend

€ 205,00
€ 260,00
€ 250,00
€ 80,00

Klokthermostaat Modulerend of aan/uit (universeel)
€ 205,00
Klokthermostaat Remeha eTwist
€ 260,00
Klokthermostaat Remeha I-sense
€ 250,00
Kamerthermostaat Modulerend
€ 70,00

MINDERPRIJS

Expansievat
Dakdoorvoer + Loodslabplan

€ – 30,00
€ – 110,00

Expansievat
€ – 30,00
Dakdoorvoer + Loodslabplan
€ – 110,00

Alle prijzen zijn inclusief BTW