NEFIT

Het Nederlandse merk Nefit bracht als eerste ter wereld de Hoog Rendement-ketel op de markt. Daarmee zette Nefit de trend voor duurzame warmteoplossingen. Naar de betrouwbare TrendLIne hoef je niet om te kijken. Je hoort zelfs niet dat je hem in huis heeft, want de TrendLine is de stilste HR-ketel ooit gemaakt. Zijn sterke, veilige mantel vormt een effectieve barrière, waardoor je verzekerd bent van rust. De perfecte isolatie zorgt bovendien voor een uitzonderlijk laag standby-verbruik.

Ook qua energiebesparing is de TrendLine daardoor de ultieme HR-ketel. Want de unieke TrendLine-voordelen komen nog bovenop de oplossingen die Nefit geperfectioneerd heeft in eerdere toestellen.

Nefit Trendline HR-ketel
EasyControl Bosch
Prijzen

Afspraak maken Offerte aanvragen

Nefit Trendline HR-ketel

De nieuwe trend in compacte kwaliteitsketels.
De Nefit TrendLine is de allereerste van de nieuwste generatie kwaliteits­ ketels. Hij is uitgerust met de revolutionaire High Speed warmtewisselaar, die veel warmte genereert op een klein oppervlak. Daardoor combineert hij een compact formaat met robuuste kwaliteit. Eigenlijk haal je met de TrendLine de toekomst in huis. Zo is de ketel voorzien van intelligente software die zichzelf programmeert op basis van het warmwatergebruik. Verder is de TrendLine eenvoudig uit te breiden met duurzame oplossingen.

Je hoort hem niet, maar je voelt hem zeker
Hybride is de trend, denk bijvoorbeeld aan de combinatie van benzinemotor en elektrische aandrijving die je tegenwoordig vindt bij vrijwel elk zichzelf respecterend automerk. De Nefit TrendLine is dé HR-ketel voor een duurzame hybride oplossing. Hij is standaard geschikt voor combinatie met een elektrische of split warmtepomp, of zonne-energie. Ook duurzaam: de TrendLine bestaat uit 100% recyclebare componenten.

De zintuigen van de Nefit TrendLine
De TrendLine maakt gebruik van een geavanceerde regeling die zorgt voor een aangenaam gelijkmatige warmte en een laag energieverbruik. Daarvoor werkt hij samen met een intelligente, eenvoudig te bedienen Nefit ModuLine kamerthermostaat. De ModuLine-serie biedt voor elke situatie de ideale thermostaat.

Voorbereid op de toekomst
In Nederland is Gronings gas de norm, maar in de toekomst zal vaker gas bijgemengd worden uit andere landen. Ook bijmengen van groen gas (gas uit biomassa) is mogelijk. Het Multi-Gasblok van de Nefit TrendLine kan elke wijziging in de gassamenstelling aan. Een belangrijk voordeel, want een HR-ketel moet wel zo’n vijftien jaar meegaan.

Warm water met Powerboost
Vraag je veel warm water tegelijk om bijvoorbeeld het bad te vullen, dan reageert de TrendLine direct. Hij maximaliseert zijn tapvermogen en maakt extra veel warm water. Daardoor kun je meer koud water bijmengen en heb je een extra royale straal warm water.

EasyCONTROL BOSCH

Er zijn veel slimme thermostaten, maar niet zoals deze: De EasyControl is misschien wel de slimste en eenvoudigste thermostaat op de markt.

Bovendien ziet hij er goed uit. Hij zorgt voor de juiste temperatuur in huis. Als je wilt, voor iedere kamer afzonderlijk. EasyControl past zich automatisch aan jouw levensritme aan. Zo bespaar je energie zonder dat je het merkt. EasyControl is voorbereid op integratie met Smart Home oplossingen.

Nefit EasyControl Bosch

Comfort: zo eenvoudig kan het zijn
EasyControl is een unieke, intelligente oplossing. De thermostaat ziet wanneer er iemand thuis is en zorgt automatisch voor de juiste temperatuur. Zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen!

Automatisch minder energie verbruiken
EasyControl voorkomt onnodig verwarmen. De geïntegreerde aanwezigheidsdetectie maakt dit mogelijk. Hierdoor kan jouw energieverbruik aanzienlijk lager uit komen –automatisch! Bovendien is in combi- natie met Nefit HR-ketels een energielabel A+ mogelijk.

Elk vertrek afzonderlijk geregeld
In combinatie met de nieuwe slimme radiatorkranen van Bosch – de Smart Radiator Thermostats – maakt de EasyControl het mogelijk om de temperatuur in verschil-lende vertrekken afzonderlijk te regelen. Met de gratis EasyControl app kan de verwarming voor maximaal 19 verschillende vertrekken afzonderlijk worden aangestuurd.

Steeds slimmer in de toekomst
Met EasyControl haal je de toekomst in huis. Op termijn zullen slimme extra functies toegevoegd worden. Zo wordt EasyControl steeds slimmer. Automatisch, heel easy. 

Eenvoudig en fascinerend
Met zijn stijlvolle design past EasyControl in elk interieur. Bij bediening met de app licht de Ambient Light status-indicator van de EasyControl op.

Bosch en Nefit: combineren is easy
EasyControl werkt perfect met Nefit HR-toestellen, maar ook met andere merken. In combinatie met drie Smart Radiator Thermostats (Starter Kit) verbetert hij de energie-efficiency van uw cv-installatie met 5%, wat resulteert in een energielabel A+.

PRIJZEN

NEFIT TRENDLINE HRC 25 CW 4

NEFIT TRENDLINE HRC 30 CW 5

NEFIT TRENDLINE AQUAPOWERPLUS 30 CW 6

NEFIT 9000i AQUAPOWER HRC45 CW6

€ 2680,00

€ 2820,00

€ 3475,00

€ 4800,00

NEFIT TRENDLINE HRC 25 CW 4

€ 2680,00

Bekijk brochure

NEFIT TRENDLINE HRC 30 CW 5

€ 2820,00

Bekijk brochure

NEFIT TRENDLINE AQUA POWER PLUS 30 CW 6

€ 3475,00

Bekijk brochure

NEFIT 9000i AQUAPOWER HRC45 CW6

€ 4800,00

Bekijk brochure

MEERPRIJS

Klokthermostaat Modulerend of aan/uit (universeel)
Klokthermostaat Nefit Moduline 3000 
Klokthermostaat EasyControl Single Wit Bosch
Kamerthermostaat Modulerend

€ 205,00
€ 270,00
€ 305,00
€ 80,00

Klokthermostaat Modulerend of aan/uit (universeel)
€ 205,00
Klokthermostaat Nefit Moduline 3000
€ 270,00
Klokthermostaat EasyControl Single Wit Bosch
€ 305,00
Kamerthermostaat Modulerend
€ 80,00

MINDERPRIJS

Expansievat
Dakdoorvoer + Loodslabplan

€ – 30,00
€ – 110,00

Expansievat
€ – 30,00
Dakdoorvoer + Loodslabplan
€ – 110,00

Alle prijzen zijn inclusief BTW