Home » Riolering » Specialistische riooldiensten

SPECIALISTISCHE RIOOLDIENSTEN

Bij rioolproblemen bel 026 472 20 49, wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 tot 16:30 uur.

Wij hebben een samenwerkingsverband met een vaste partner. Zij zorgen ervoor dat onder onze vlag alle rioolproblemen worden oplost.

We bieden een breed pakket van specialistische riooldiensten.

  • Rioolinspectie
  • Riooldetectie
  • Lekdetectie
  • Riool ontstopping
  • Rioolrenovatie
  • Relining
  • Frezen
  • Rioollucht in huis
  • Water in kruipruimte
Afspraak maken Offerte aanvragen
Specialistische Riooldiensten

RIOOLINSPECTIE

Met een rioolinspectie wordt de status van de afvoerleidingen en riolering in kaart gebracht. Met een speciale inspectiecamera wordt van binnenuit gekeken naar de conditie van het afvoerstelsel. Zo laat een rioolinspectie precies zien waar knelpunten zitten of waar onderhoud of reparaties nodig zijn.

RIOOLDETECTIE

Als je weet waar de rioleringsbuizen zich bevinden, dan kun je daar rekening mee houden bij bijvoorbeeld bij verbouwingen, graafwerkzaamheden of het leggen van kabels. Dit kan je veel extra werk aan reparaties besparen.

Bij een riooldetectie wordt het riool opgespoord met behulp van specialistische apparatuur. Dit doen wij voor zowel particulieren als voor de zakelijke markt.

LEKDETECTIE

Een vreemde vlek in het plafond of de muur, schimmels of natte plekken in het beton: dat zijn vaak klassieke verschijnselen van lekkage. Ze kunnen leiden tot stankoverlast en ongedierte. Een lekkage kan je tot wanhoop drijven, want waar zit het lek? Moet de hele vloer of muur losgebroken worden? En wat gaat het kosten?

Wees gerust. Tegenwoordig zijn er doeltreffende manieren om lekkages op te sporen. Hak- en breekwerk is zeker niet altijd nodig.

RIOOLONTSTOPPING

Heb je te maken met een verstopping? Dat is erg vervelend, want het ontstoppen van het riool kan een lastige en vieze klus zijn. Als je zelf het riool probeert te ontstoppen is het resultaat meestal tijdelijk. Daardoor kunnen de kosten oplopen aan allerlei middelen of gereedschappen waarmee je zelf het riool of de afvoer kunt ontstoppen. Vaak zonder resultaat.

Bij een verstopt riool kun je er beter voor kiezen deze door een professioneel ontstoppingsbedrijf te laten verhelpen. Zo weet je zeker dat je van het probleem af bent zonder zelf in de viezigheid te zitten.

RIOOLRENOVATIE

Zijn er herhaaldelijk rioolproblemen? Is het riool versleten of aangetast door invloeden van buitenaf? Dan is het hoog tijd voor rioolrenovatie.

RELINING

Relining is het repareren van het riool of de afvoeren van binnenuit. Door relining is het mogelijk het riool of de afvoeren te repareren of renoveren zonder graafwerkzaamheden, hak- en breekwerk.

FREZEN

Hard water, de veroorzaker van veel problemen in huis en met apparatuur. Niet alleen in de vaatwasser, het koffiezetapparaat of op de douchewand hecht kalk zich. Ook in de riolering. Met speciale freestechnieken kan kalk worden verwijderd, maar ook andere obstakels in het riool.

RIOOLLUCHT IN HUIS

Een vreemde vieze rioollucht in huis kan erg vervelend zijn. Helemaal als deze geur continu aanwezig is en maar niet lijkt te vervagen. Stankoverlast kan verschillende oorzaken hebben. De afvoerleidingen in huis die naar de riolering leiden zijn in veel gevallen de oorzaak van de stank.

WATER IN KRUIPRUIMTE

Heb je veel rioolvliegjes in huis of last van vocht? Staat er water in de kruipruimte? We helpen woningeigenaren en bedrijven met het leegpompen en schoonmaken van kruipruimtes en kelders. Natuurlijk achterhalen we ook de oorzaak en in de meeste gevallen lossen we die gelijk op.

Verwarming icoon
Sanitair icoon
Duurzaam icoon
Riolering icoon
Koeling icoon
Ventilatie icoon